Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE

100% Transaksi Sukses dari 1 Transaksi
Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE
  • Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE
  • Lihat976
  • Terjual1
  • Kondisi-
  • Berat350gr
  • AsuransiOpsional
  • Pemesanan Min.1

GODHONG SURUH TEMU ROSE
Kumpulan Cerita Cekak
Penulis : Sugito HS
18 x 11 cm : 160 hlm
Terbit November 2011
Garudhawaca Digital Book, Yogyakarta
Kategori : Sastra Jawa

Buku ini adalah kumpulan cerkak (cerita cekak), yaitu cerpen berbahasa Jawa yang ditulis oleh Sugito HS. Cerkak-cerkak ini pernah dimuat di Harian Jogja pada 2008.

Teks di cover belakang :

Kumpulan Cerkak Godhong Suruh Temu Rose iki saperangan akeh nate kapacak ing Harian Jogja tahun 2008. Iki kang ndadekake penerbit Garudhawaca duwe melik nerbitake. Sebab cerkak-cerkak kang kapacak ing kalawarti (koran) iku umume luwih menthes, cekak aos. Lan maneh, cerkak-cerkak iki luwih akeh ngrembug bab-bab kahanan padinan kang ora ngayawara, saengga luwih kepenak diwaca lan kena kanggo hiburan apa dene kanggo salah sawijining kaca nyawang urip lan kahanane para maos.


Ringkasan ulasan 6 Bulan Terakhir

Belum ada Ulasan
Rp 38.000,-
Last updated Price: 7 Maret 2014, 01:49 WIB
Cara Belanja di Tokopedia
Mengapa Belanja Online di Tokopedia Aman dan Bebas Penipuan?

Informasi Penjual

JALISTORE Online

Terakhir Online: 1 minggu lalu
  • Kecepatan
  • Akurasi
  • Pelayanan

Dukungan Pengiriman

  • JNE
    Reguler
    YES
  • TIKI
    Reguler
  • RPX
    Economy Package
  • Wahana
    Service Normal
  • Pos Indonesia
    Pos Kilat Khusus