Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE

100% Transaksi Sukses dari 1 Transaksi
Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE
  • Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE
Lihat
1,1rb
Berat
350gr
Terjual
1
Asuransi
Opsional
Kondisi
-
Pemesanan Min.
1

GODHONG SURUH TEMU ROSE
Kumpulan Cerita Cekak
Penulis : Sugito HS
18 x 11 cm : 160 hlm
Terbit November 2011
Garudhawaca Digital Book, Yogyakarta
Kategori : Sastra Jawa

Buku ini adalah kumpulan cerkak (cerita cekak), yaitu cerpen berbahasa Jawa yang ditulis oleh Sugito HS. Cerkak-cerkak ini pernah dimuat di Harian Jogja pada 2008.

Teks di cover belakang :

Kumpulan Cerkak Godhong Suruh Temu Rose iki saperangan akeh nate kapacak ing Harian Jogja tahun 2008. Iki kang ndadekake penerbit Garudhawaca duwe melik nerbitake. Sebab cerkak-cerkak kang kapacak ing kalawarti (koran) iku umume luwih menthes, cekak aos. Lan maneh, cerkak-cerkak iki luwih akeh ngrembug bab-bab kahanan padinan kang ora ngayawara, saengga luwih kepenak diwaca lan kena kanggo hiburan apa dene kanggo salah sawijining kaca nyawang urip lan kahanane para maos.


Ringkasan review 6 Bulan Terakhir

Belum ada Review
Rp 38.000
Last updated Price: 7 Maret 2014, 01:49 WIB
Cara Belanja di Tokopedia
Mengapa Belanja Online di Tokopedia Aman dan Bebas Penipuan?

    Informasi Penjual

    JALISTORE Online

    Terakhir Online: Hari ini
    • Kecepatan
    • Akurasi
    • Pelayanan

    Dukungan Pengiriman

    • JNE
      Reguler
      YES
    • Pos Indonesia
      Pos Kilat Khusus