Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE

100% Transaksi Sukses dari 1 Transaksi
Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE
  • Kumpulan Cerkak GODHONG SURUH TEMU ROSE
Lihat
1,1rb
Berat
350gr
Terjual
1
Asuransi
Opsional
Kondisi
-
Pemesanan Min.
1

GODHONG SURUH TEMU ROSE
Kumpulan Cerita Cekak
Penulis : Sugito HS
18 x 11 cm : 160 hlm
Terbit November 2011
Garudhawaca Digital Book, Yogyakarta
Kategori : Sastra Jawa

Buku ini adalah kumpulan cerkak (cerita cekak), yaitu cerpen berbahasa Jawa yang ditulis oleh Sugito HS. Cerkak-cerkak ini pernah dimuat di Harian Jogja pada 2008.

Teks di cover belakang :

Kumpulan Cerkak Godhong Suruh Temu Rose iki saperangan akeh nate kapacak ing Harian Jogja tahun 2008. Iki kang ndadekake penerbit Garudhawaca duwe melik nerbitake. Sebab cerkak-cerkak kang kapacak ing kalawarti (koran) iku umume luwih menthes, cekak aos. Lan maneh, cerkak-cerkak iki luwih akeh ngrembug bab-bab kahanan padinan kang ora ngayawara, saengga luwih kepenak diwaca lan kena kanggo hiburan apa dene kanggo salah sawijining kaca nyawang urip lan kahanane para maos.

Rp 38.000
Last updated Price: 7 Maret 2014, 01:49 WIB
Cara Belanja di Tokopedia
Mengapa Belanja Online di Tokopedia Aman dan Bebas Penipuan?

    Informasi Penjual

    JALISTORE Online

    Terakhir Online: 3 hari lalu
    • Kecepatan
    • Akurasi
    • Pelayanan

    Dukungan Pengiriman

    • JNE
      Reguler
      YES
    • Pos Indonesia
      Pos Kilat Khusus