Senapati Balangantrang - Saleh Danasasmita

      Ulasan
Rp 14.000
Waktu Tersisa
:
:
Cicilan bunga 0% mulai dari Rp 584
Bandingkan Cicilan
Dilihat
     
Terkirim
     
Kondisi
Baru
Min. Beli
1
Asuransi
Opsional
Estimasi ongkos kirim
Kecamatan
Kode Pos
Berat
200gr
Hitung
Dina ieu buku Saleh museurkeun tilikanana kana bubuk leutikna intrik jeung barebedan pulitik di sabudeureun karaton Galuh dina abad ka-7 jeung ka-8 Masehi. Nu maca diajak wawanohan jeung tokoh-tokoh sajarah rundayan Wretikandayun, putra bungsu Prabu Kandiawan nu nyakrawati di Medang Jati. Wretikandayun jumeneng raja ngagentos ramana dina taun 612 kalayan ngadegkeun karaton anyar nu katelah Galuh alias Permata. Demi Senapati Balangantrang, anu jadi puseur perhatian dina ieu buku, eta teh putuna Wretikandayun ti putrana anu kadua, nyaeta Jantaka. Balangantrang teh jujuluk pikeun Bimaraksa anu dibabarkeun taun 653. Nya pangalaman Balangantrang ti mangsa ka mangsa nu dijieun galuring pedaran sajarah dina ieu buku. ~ Hawe Setiawan

Citakan I, 2014; 14,5 x 21 cm; 56 kaca
Kualitas Produk
4.5/ 5
2 Ulasan
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Berhasil menyimpan template chat
Template berhasil di hapus Batalkan
Oops, terjadi kendala koneksi. Coba Lagi

{{ error_result.default_error_message.header }}

No Talk

{{ loc("Is there any question") }} ? {{ loc("Discuss it with seller or other users") }}

{{ loc("Or direct contact to seller") }}

Berhasil menyimpan template chat
Template berhasil di hapus Batalkan
Oops, terjadi kendala koneksi. Coba Lagi

{{ loc("Latest Talk") }}

{{ loc("View All Discussion") }}

{{ loc("Is there any question") }} ? {{ loc("Discuss it with seller or other users") }}

Kota Bandung
Memuat......

Transaksi Sukses
96.77% (568 Produk)
Diskusi Dibalas
)
Pesan Dibalas
)
Follow Chat Penjual

Dukungan Pengiriman

JNE
  • Reguler
  • OKE
Wahana
  • Service Normal
Pos Indonesia
  • Pos Kilat Khusus
J&T
  • Reguler
Cara Belanja di Tokopedia
Mengapa Belanja Online di Tokopedia Aman dan Bebas Penipuan?
Close