sup yo?

Rendika Setiyo Widodo

Technology

Nickname

Rendi

Bergabung

10 Maret 2016

Asal

Trenggalek

Di Waktu Luang

Bersepeda, Membaca, Dota2

Favorit

Manchester City

Tentang Saya

I am not special, I am just a limited edition

Favorite Quote:
Yen mung rupo sing gawe atimu tresna, banjur kepiye anggonmu tresno marang Gusti sing tanpo rupo?