Skinouru Foaming Cera Cleanser / Gentle Skin Cleanser / Pembersih Muka Kulit Sensitif 150 ml (NEW SIZE!)
Rp129.000
SKINOURU Foaming Cera Cleanser
BPOM : NA18241204948 Netto : 150 ml exp : 28 Februari 2025
BUMIL BUSUI FRIENDLY COMES IN NEW SIZE! Dengan kandungan utama Ceramide NP dan Aloe Vera, cleanser ini akan menjaga kulit tetap terasa segar, terhidrasi dan memberikan efek menenangkan pada kulit yang sensitif. Diperkaya juga dengan Niacinamide 2% Skinouru Foaming Cera Cleanser dapat membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit kusam.
● Dapat digunakan pada semua jenis kulit , terutama kulit berminyak dan kulit sensitif ● Tidak memberikan efek kencang pada kulit ● Dapat digunakan oleh ibu hamil dan menyusui ● Non alcohol & non fragrance ● Disarankan digunakan oleh yang berumur 13 th+ ● NO SLS ● NO PARABEN ● NO ALCOHOL ● NO FRAGRANCE
Key Ingredients : Ceramide NP : menjaga skin barrier, menstimulasi regenerasi kulit dan menjaga dari paparan radikal bebas. Aloe Vera : mengunci kelembapan pada kulit, menenangkan kulit , mencegah kulit kering dan timbulnya iritasi pada kulit. Niacinamide : membantu menyamarkan warna kulit tidak merata.